060 000 000

Alu stolarija – Aluminijumska stolarija

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Ulica i Broj, Beograd 11000, Srbija

Kontakt

Email: primer@gmail.com
Telefon:  060 000 000
Telefon:  011 000 000

Ekonomičnost, kvalitet i moderan dizajn

Ujedinili smo najbolje da bi naša aluminijumska stolarija zadovoljila sve vaše prohteve prilikom odabira stolarije za vaš dom! Naša stolarija ispunjava najviše standarde u građevinarstvu!

Aluminijum stolarija

Aluminijumska stolarija (alu vrata, alu prozori) je trajnija od stolarije proizvedene od drugih materijala. Njeni mehanicki atributi i otpornost na klimatske čine je idealnom za ugradnju u Vaše domove. Alu stolarija se može lako oblikovati u svim veličinama i oblicima.

Proizvodi se od dve vrste profila:

aluminijum sa prekinutim termičkim mostom (termo) koji je odličan za vanjsku stolariju.
hladan aluminijum koji se koristi za unutrašnje pregradne zidove.

Aluminijumski profili se površinski obrađuju, zaštićuju i boje. Plastificirani alu profili se mogu bojiti u bilo koju boju dok kod eloksiranih profila alu stolarija ima boje bronze i boju sirovog aluminijuma. U našu ponudu je uključena i stolarija u više boja sa efektom drveta.

Ugradnja alu stolarije

Učiniće Vaš dom jedinstvenim i modernim. Pogodna je za korištenje u predelima koji su veliki deo godine pod dejstvom jake sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Aluminijumska stolarija je ekološki opravdana, prirodnog je porekla i moguće je reciklirati u potpunosti jer je prirodnog porekla. Ne ugrožava okolinu, ni zdravlje ljudi! Aluminijumska i pvc stolarija se održavaju na sličan način. Jednostavne su za održavanje. Dovoljno ih je povremeno obrisati mokrom krpom.

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda visokog kvaliteta!

Stolarija Beograd, ponuda:

Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaneri

Cenovnik:

  • alu stolarija cene
  • alu stolarija cenovnik