060 000 000

Pvc stolarija – Pvc prozori

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Ulica i Broj, Beograd 11000, Srbija

Kontakt

Email: primer@gmail.com
Telefon:  060 000 000
Telefon:  011 000 000

Sa ponosom Vam možemo ponuditi više od kvalitetnih prozora i vrata!

Naša stolarija ispunjava najviše standarde u građevinarstvu! Naši pvc prozori i vrata daće vašim objektima karakterističan izgled. Sa spoljašnje strane Vaša kuća imaće jedinstven izgled, a sa unutrašnje pružiće Vam neophodnu količinu svetlosti i zadovoljiti estetske kriterijume modernog stanovanja.

Kao jedan od najvećih proizvođača pvc prozora i pvcvrata možemo da Vam ponudimo pvc profile koji će da zamene Vaše drvene okvire prozora i da bitno promene izgled Vaših domova. Prateći savremene stilove poboljšavali smo energetsku efikasnost, prilagođavali dizajn potrebama kupaca i dobili proizvode atraktivnog izgleda, jednostavne za uklopiti i postaviti.

Stolarija visokog kvaliteta

Naš asortiman stolarije obuhvata visoko kvalitetne pvc prozore vrhunskog izgleda. Pvc prozori koje izrađujemo odražavaju lep tradicionalan stil sa superiornim pvc performansama, značajno štede energiju i dugotrajni su. Najčešće su napravljeni od dva sloja stakla između kojih se nalazi najčešće inertni gas-argon. U kombinaciji sa pvc ramovima postiže se odlična zvučna i toplotna izolacija.

Prozori mogu biti jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, četvorokrilni i izrađujemo ih po meri koja odgovara vašim zahtevima kao i otvaranje prozora koje može biti okretno-nagibno, samo okretno, samo nagibno…

Pvc prozori su laki za održavanje kako iznutra tako i spolja, idealno za visoke zgrade.

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda visokog kvaliteta!

Najbolja pvc stolarija, ponuda:

Pvc stolarija: pvc prozori, pvc vrata

Alu stolarija: alu prozori, alu vrata

Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaneri

 

Cenovnik:

Pvc stolarija cene