STOLARIJA PVC PROFILA


Pvc - alu stolarija najboljih svetskih proizvodjača po izuzetnim cenama u koje je uračunata isporuka i montaža.

  • Zaštitite Vaš dom od nepovoljnih vremenskih uslova!

  • Zamenite dotrajalu stolariju modernom i ekonomičnom pvc stolarijom!


Najbolja  stolarija pvc profila

Sa promenama klimatskih i životnih uslova došlo je i do promene u potrebama i željama kupaca!
Prateći i prilagođavajući se individualnim željama kupaca izradjujemo pvc stolariju koristeći pvc profile visoko cenjenih svojstava. Ugradnja pvc stolarije je u porastu zahvaljujući pvc profilima koji zadovoljavaju i osiguravaju potrebnu čvrstoću, kvalitet i nosivost elemenata koji su od njih izvedeni (pvc vrata, pvc prozori, svetlarnici, venecijaneri, roletne itd.)

Stolarija ima izuzetno važnu ulogu u očuvanju energije potrebne za zagrejavanje proistorija. Prozori i vrata trebaju da budu visokog kvaliteta, dobro postavljena. Da bi ste sprečili gubitke toplotne energije i uštedeli smanjivši račune za grejanje pvc stolarija je pravi izbor za vas! Pvc stolarija omogućava smanjenje računa i ulaganja pri opremanju i renoviranju Vaših kuća ili stanova!

Pvc profili ugradnja i održavanje

- je izdržljiva i čvrsta, otporna na udarce, ne deformiše se i ne upija vlagu. Otporna je na slabe kiseline i baze, gori samo ako je izložena jakom izvoru toplote - samogasiva je. Pvcstolarija nije podložna trulenju i rđanju za razliku od drvene stolarije i nije je potrebno dodatno zaštititi. Ugradnja pvc stolarije je laka i brza. Proizvodnja pvc stolarije je ekološki opravdana. Pri izradi pvcstolarija štedi se energija. Pvc materijali se mogu reciklirati.

Postoji vise vrsta pvc profila koji se koriste za izradu pvc stolarije od kojih petokomorni profil najprikladniji jer ima najrazvijenije pomoćne profile- profil za proširenje, spojni profil, statički profil za ojačanje većih konstrukcija koji zahteva gradjevinska stolarija.

Izdvajamo:

 

Login Form

top