ALUMINIJUMSKA STOLARIJA
 

Ekonomičnost, kvalitet i moderan dizajn, ujedinili smo da bi naša aluminijumska stolarija zadovoljila Vaše prohteve prilikom odabira stolarije za Vaš dom! Naša stolarija ispunjava najviše standarde u građevinarstvu!

 

Aluminijum stolarija

Aluminijumska stolarija (alu vrata, alu prozori) je trajnija od stolarije proizvedene od drugih materijala. Njeni mehanicki atributi i otpornost na klimatske čine je idealnom za ugradnju u Vaše domove. Alu stolarija se može lako oblikovati u svim veličinama i oblicima.

Proizvodi se od dve vrste profila:

  • aluminijum sa prekinutim termičkim mostom (termo) koji je odličan za vanjsku stolariju.
  • hladan aluminijum koji se koristi za unutrašnje pregradne zidove.


Aluminijumski profili se površinski obrađuju, zaštićuju i boje. Plastificirani alu profili se mogu bojiti u bilo koju boju dok kod eloksiranih profila alu stolarija ima boje bronze i boju sirovog aluminijuma. U našu ponudu je uključena i stolarija u više boja sa efektom drveta.

 

Ugradnja alu stolarije

Učiniće Vaš dom jedinstvenim i modernim. Pogodna je za korištenje u predelima koji su veliki deo godine pod dejstvom jake sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Aluminijumska stolarija je ekološki opravdana, prirodnog je porekla i moguće je reciklirati u potpunosti jer je prirodnog porekla. Ne ugrožava okolinu, ni zdravlje ljudi! Aluminijumska i pvc stolarija se održavaju na sličan način. Jednostavne su za održavanje. Dovoljno ih je povremeno obrisati mokrom krpom.

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda  visokog kvaliteta!

 

Stolarija Beograd, ponuda:

  • Alu stolarija: alu prozori, alu vrata
  • Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaneri


Cenovnik:

  • alu stolarija cene
  • alu stolarija cenovnik

Login Form

top