060 000 000

Pvc stolarija – Pvc vrata

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Ulica i Broj, Beograd 11000, Srbija

Kontakt

Email: primer@gmail.com
Telefon:  060 000 000
Telefon:  011 000 000

Velik izbor pvc vrata savremenog ili tradicionalnog stila širokog spektra boja!

Ukoliko su Vam potrebna dugotrajna pvc vrata atraktivnog izgleda, sa visokim stepenom sigurnosti na pravom ste mestu! Da bi smo upotpunili asortiman, koristeći napredne sisteme pvc profila razvili smo kvalitetna i bezbedna pvc vrata savremenog i atraktivnog izgleda, laka za postavljanje, održavanje i upotrebu. Pvc vrata naše proizvodnje pogodna su za instaliranje u stambenim objektima i privatnim kućama. Vrata i prozori su izrađeni od visokokvalitetnih pvc profila koje karakteriše dugotrajnost i otpornost na promenu vremenskih uslova.

Pvc vrata i prozori visokih performansi

Prozori i vrata u atraktivnim bojama koje zadovoljavaju savremene trendove! Vrata pvc su Vaš izbor jer su laka za postavljanje, na oko dopadljiva, laka za održavanje, osiguravaju dobru toplotnu i zvačnu izolaciju!

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju koristimo u proizvodnji vrata možemo da se prilagodimo željama kupaca i dizajniramo pvc vrata najrazličitijh formi i veličina bilo da su u pitanju pvc ulazna vrata, pvc balkonska vrata, garažna pvc vrata itd.

Ulazna pvc vrata

Ulazna pvc vrata profila izrađujemo u više stilova za staru i novu gradnju i sa više načina otvaranja. Okretna pvc ulazna vrata, okretno – nagibna pvc vrata, harmonika pvc vrata, pvc balkonska vrata sa sistemom otvaranja na unutrašnju ili spoljnju stranu itd.

 

Naša stolarija je pravi izbor za vas!

Stolarija naše proizvodnje ispunjava najviše standarde u građevinarstvu! U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda visokog kvaliteta!

 

Stolarija Beograd ponuda:

  • Pvc stolarija: pvc prozori, pvc vrata
  • Alu stolarija: alu prozori, alu vrata

Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaneri

 

Pvc stolarija Beograd Cenovnik:

  • pvc vrata cene
  • ulazna vrata cene
  • pvc ulazna vrata cenovnik