PVC PROZORISa ponosom Vam možemo ponuditi više od kvalitetnih prozora i vrata!

Naša stolarija ispunjava najviše standarde u građevinarstvu! Naši pvc prozori i vrata daće vašim objektima karakterističan izgled. Sa spoljašnje strane Vaša kuća imaće jedinstven izgled, a sa unutrašnje pružiće Vam neophodnu količinu svetlosti i zadovoljiti estetske kriterijume modernog stanovanja.

Kao jedan od najvećih proizvođača pvc prozora i pvcvrata možemo da Vam ponudimo pvc profile koji će da zamene Vaše drvene okvire prozora i da bitno promene izgled Vaših domova. Prateći savremene stilove poboljšavali smo energetsku efikasnost, prilagođavali dizajn potrebama kupaca i dobili proizvode atraktivnog izgleda, jednostavne za uklopiti i postaviti.

 

Stolarija visokog kvaliteta

Naš asortiman obuhvata visoko kvalitetne pvc prozore vrhunskog izgleda. Pvc prozori koje izrađujemo odražavaju lep tradicionalan stil sa superiornim pvc performansama, značajno štede energiju i dugotrajni su. Najčešće su napravljeni od dva sloja stakla između kojih se nalazi najčešće inertni gas- argon. U kombinaciji sa pvc ramovima postiže se odlična zvučna i toplotna izolacija.

Prozori mogu biti jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, četvorokrilni i izrađujemo ih po meri koja odgovara Vašim zahtevima kao i otvaranje prozora koje može biti okretno-nagibno, samo okretno,samo nagibno... Pvc prozori su laki za održavanje kako iznutra tako i spolja, idealno za visoke zgrade.

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda  visokog kvaliteta!

 

Najbolja pvc stolarija, ponuda:

  • Pvc stolarija: pvc prozori, pvc vrata
  • Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaneriCenovnik:

Pvc stolarija cene

 

Login Form

top