060 000 000

Stolarija – Roletne

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Ulica i Broj, Beograd 11000, Srbija

Kontakt

Email: primer@gmail.com
Telefon:  060 000 000
Telefon:  011 000 000

Pravilno zaštićena stolarija je dugotrajna stolarija!

 

Pronađite roletne koje Vam odgovaraju u svim kombinacijiama boja, veličina i stilova!

Stavite akcenat na Vaše prozore i dodajte Vašem domu energičnost sa roletnama iz našeg asortimana! Smanjite vaše račune za struju i učinite da se Vaša kuća razlikuje. Ugradnjom roletna kreirate jedinstven izgled Vaših prozora!

Ugradnjom naših roletna umanjujete gubitke energije, povećavate sigurnost i bezbednost, obezbeđujete privatnost i smanjujete troškove! Pvc roletne ili aluminijumske roletne, sem što estetski poboljšavaju izgled Vaše kuće ili poslovnog prostora imaju važnu ulogu u zaštiti Vaše stolarije od vanjskih uticaja. Sprečavaju ulazak insekata, štite stolariju od sunčevog svetla i umanjuju izlaganje UV zracima, kiše i uzroka koji su njom izazvani.

Roletne, podela

VERTIKALNE ROLETNE

se postavljaju većinom na prozore koji su širi nego što su viši. Povlače se i skupljaju sa jedne strane na drugu. Naša ponuda obuhvata roletne proizvedene od tkanine, vinila (pvc) i aluminijuma.

HORIZONTALNE ROLETNE

se postavljaju na prozore koji su viši nego što su širi, spuštaju se i podižu. Možete da birate da li će te zaštititi Vaše prozore roletnama napravljenim od vinila(pvc) ili aluminijuma. Horizontalne roletne su modernije sada nego ikada zahvaljujući širokom spektru boja koje ih čine uklopivim u bilo koje dekore.

Stavite akcenat na Vaše prozore i dodajte Vašem domu energičnost sa roletnama iz našeg asortimana!

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda visokog kvaliteta!

Stolarija:

Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaneri
 
Cenovnik:

  • stolarija cene, roletne