KOMARNICI


 
Zaštitite Vaše domove na jednostavan i efikasan način!

Komarnici su idealno rešenje za Vaše probleme sa insektima i gmizavcima!


Aluminijum i plastika su materijali koje najčešće koristimo u izradi komarnika. Od Vaših želja i potreba ovisi i vrsta komarnika koji ćete ugraditi. Pri čemu Vam izlazimo u susret da boja komarnika koji se izrađuje bude u boji Vaše stolarije na koju se komarnik ugrađuje.

Komarnici ponuda

Komarnik može biti fiksni i rolo komarnik.

U koliko se opredelite za  fiksni komarnik morate ispuniti određene uslove vezane za otvore na koje ugrađujete dok se rolo komarnici mogu ugraditi na gotovo sve otvore. Rolo komarnici se mogu podizati po Vašoj potrebi ostavljajući Vam adekvatan prostor za korišćenje otvora.

Komarnik sadrži kutiju sa mrežicom, stubove i završnu lajsnu koja spaja stubove i za koju se kači mrežica. Mrežica je najčešće od fiberglasa. Prednost ovakvih mrežica nad plastičnim je u tome što su dugotrajnije, ne mogu se oštetiti (ukoliko ih pravilno koristite), otporne su na promenu vremenskih uslova.

Vek trajanja same konstrukcije komarnika produžili smo tako što smo odabrali najbolje nerđajuće, obojene aluminijumske profile karakteristika koje zadovoljavaju sve standarde.

Naša  stolarija ispunjava najviše standarde u građevinarstvu! Prozori i vrata najkvalitetnijih pvc i alu profila!
 
U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda  visokog kvaliteta!


Stolarija:

  • Plasticna stolarija: pvc prozori, pvc vrata
  • Alu stolarija: alu prozori, alu vrata
  • Ostalo: komarnici, roletne, svetlarnici, venecijaner


Cenovnik:

  • stolarija cene

Login Form

top